MMA TEAM 300 Tampereen Kamppailusalien Ykkönen

Kun haluaa turvallisesti ja laadukkaasti päästä kokeilemaan ja innostumaan kamppailulajien tuomasta energiasta sekä kohottaa kuntoaan monipuolisesti ja vaikkapa innostua niin pitkälle, että huomaakin seisovansa kisatatamilla odottelemassa vuoroaan, oikean paikka Tampereella on tähdätä MMA Team 300:sen salille.

Sen ylläpitämät peruskurssit ovat kaiken kokoisille lajista kiinnostuneille naisille, miehille ja nuorille hyvä ponnahduslauta uuteen harrastukseen. Kun peruskurssin aloittaa, voi ensimmäiset päivät tuntua fyysisesti haastavilta, lajien piirissä ja niiden peruslämmittelyissä tutustuu oman kehonsa sellaisiinkin lihaksiin, mitä ei koskaan tietänyt siellä olevan. Kehittyessään ensimmäisten viikkojen aikana hieman enemmän, alkaa ilo ja oppiminen puuttua peliin ja fyysiset leikit ja lämmittelyt naurattaa. Kun alku into ohittuu, usein tulee todellinen kamppailijan mieli pilkahtelemaan treeneissä päästäsi ja pieni taistelutahto ja omien edellisten treenien aikana opitun harjoitukset taas mieleen ja niitä haluaa kehittää. Itsensä voittaminen on se paras fiilis ikinä ja kamppailu lajien harrastajien keskuudessa sitä tapahtuu joka ikinen päivä. Treenien aikataulu sopii kiireisellekin, sillä yhden kerran poissa olo ei haittaa sillä samaa liikettä ja opittua asiaa hiotaan muutaman kerrankin aikana. Mukaan pystyy hyppäämään koska vaan ja kokeneet valmentajat auttavat jos tuntuu jäävän jälkeen. Riittävät harjoitus ajat ja monipuolinen aikataulu on salin valttikortteja. Isoin asia kuitenkin on yhdessä tekeminen, uudet tuttavat ja yhteisöllisyys mikä salilta huokuu.

Mitä lajeja salilla voi harjoitella?

MMA Teamilla on lajivalikoimissaan thainyrkkeily, kuntothai, lukkopaini, vapaaottelu. Näiden lisäksi treenaajia innostetaan osallistumaan tukeviin treeneihin joita ovat MMA HIIT ja kahvakuula. Nuorisolle löytyy omat junnuthai kurssinsa sekä myöskin junnu-jiujitsu, joten harrastuksesta saa helposti koko perheen lajin. Kaikki harjoitukset ovat sekaryhmällä ja sukupuolen edustajia löytyy melko tasaisesti molempia kaikista lajeista! Naisille on myös omaa toimintaa salilla ja huikea naisten ryhmä kokoontuu kerran viikossa yhdessä treenaamaan sekä tutustumaan. Ryhmä toivottaa jokaisen uuden jäsenen tervetulleeksi seuraamaan ja treenaamaan!

Peruskurssit ja niiden aikataulu

Salilla on jokaiselle jotakin ja sinun ei tarvitse olla kilpailija luonteinen tai muuten kamppailulajeista tietävä ennen kuin osallistut peruskurssille. Peruskurssi on tarkoitettu jokaiselle. Olit sitten painonpudottaja, uutta harrastusta etsivä, kilpailu vietin ajamana kamppailulajeista kiinnostunut tai ihan vain uutta tekemistä ja uusia tuttavuuksia etsivä, olet enemmän kuin tervetullut seuran jäseneksi. Peruskurssista aloittavat kaikki seuran jäsenet ja sen temmellyksessä voit uppoutua lajeihin ja kehittää perustaitojasi ennen hyppyä salin normaaliin aikatauluun. Yleiskunnon kohotus ja lajien perustekniikat hiotaan kuntoon peruskurssilla ja samalla opetellaan salin harjoitteluetikettiä. Tavoitteena on saada jokaiselle joka ikinen kerta mahtavat treenit, itsensä voittamista ja uutta tekniikkaa ja samalla luodaan pohjaa sille, että peruskurssin jälkeen jokainen on valmis tulemaan jatkoryhmiin seuran täysjäseneksi. Peruskursseista voi kysyä suoraan seuralta ja laittaa vaikkapa sähköpostia osoitteeseen info (at) mmateam300.fi tai katsoa seuran internetsivuilta muita yhteydenotto kanavia. Sali sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustasta ja sinne on helppo tulla niin julkisella liikenteellä eli bussiyhteyksin taikka sitten omalla ajoneuvolla. Salin vieressä on kakkosvyöhykkeellisiä autopaikkoja runsaasti. Salille julkisella liikenteellä tultaessa lähin linja-auto pysäkki sijaitsee Tampereen Rautatieasemalla ja siitä on noin 500 metrin kävelyetäisyys suoraan salille. Sali sijaitsee siis Rautatiekatu 21 C osoitteessa viidennessä kerroksessa, samassa talossa missä muun muassa Posti sekä ruokakauppa Lidl. Peruskurssit alkavat usein keväällä ja syksyllä ja niiden aikatauluista ilmoitetaan seuran sivuilla.

Peruskurssit ja niiden aikataulu